کافی من هتل فردی است که مسئول تهیه و سرو نوشیدنیهای مختلف مانند قهوه، چای، شکلات، آبمیوه و غیره در هتل است.
کافی من بایستی توانمندی ها و مهارت های مختلفی داشته باشد، از قبیل:
• آشنایی با انواع قهوه و روشهای تهیه آن
• تسلط به دستگاههای کافی شاپ
• رعایت بهداشت و نظافت
• خوش برخوردی و روابط عمومی خوب با مشتریان و همکاران
• توانایی کار تیمی و تحمل فشار کاری
برای شغل مدیر کافی شاپ هتل، ممکن است نیاز به مدرک تحصیلی یا تجربه کاری خاصی نباشد، اما داشتن گواهینامه باریستا یا دورههای آموزشی مرتبط میتواند مزیتهای این شغل باشد.